Retourneren
Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
- Cadeaubonnen
- Downloadbare softwareproducten
- Sommige artikelen

voor gezondheid en persoonlijke verzorging Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing)
- Boek met duidelijke gebruikssporen
- CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend
- Elk item dat niet in zijn originele staat, is beschadigd of onderdelen ontbreken om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
- Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Restitutie (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we hebben uw geretourneerde artikel ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Laattijdige of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt overgemaakt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@mannendingen.be. Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.
Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het voor hetzelfde artikel moet ruilen, stuur ons dan een e-mail op info@mannendingen.be.

Geschenken
Als het artikel bij aankoop is gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het item bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeau-gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan u te geven, dan sturen we een terugbetaling naar de cadeau-gever en hij zal erachter komen of u terug bent.

Verzending

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.